hks_1835_manufaktur_deluxe_eiche

HKS manufaktur deluxe

Dyshemetë tona individuale janë bërë nga burime të zgjedhura evropiane. Shtresa e sipërme e lisit jeton në përputhje me pritjet më të larta të përdorimit të kombinuara me një bazë të klasës së parë të kompensatës së thuprës. Një larmi e gjerë dizenjosh lindin përmes përdorimit të teknologjisë së përparuar në kombinim me artizanatin e apasionuar. Një përdorim i larmishëm i njollave, vajrave dhe dyllit në përfundime pjesërisht të thella dhe të gdhendura manualisht siguron një ndjenjë vizuale dhe haptike të mirëqenies.

Manufaktur deluxe u krijua për të realizuar vizionin tuaj individual. Bëhuni stilisti juaj, krijoni dyshemetë tuaj të preferuar duke përdorur opsionet e shumta të përfundimeve dhe modeleve të mëposhtme.

Oak plankwood flooring

15/4 x 140 / 160 / 190 / 220 / 250 / 300 mm
16/5,5* x 190 / 220 / 250 mm
21/6 x 190 / 220 / 250 / 300 mm
21/5,5* x 190 / 220 / 250 mm

* barrique

Hungarian point 45°/ 60° / 66,5°

15/4 x 100 x 600 / 700 mm
15/4 x 120 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm
15/4 x 140 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm
15/4 x 160 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm

15/4 x 190 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm

Herringbone 90°

left/right strips

15/4 x 100 x 600 / 700 mm
15/4 x 120 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm
15/4 x 140 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm
15/4 x 160 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm

15/4 x 190 x 600 / 700 / 800 / 1.000 / 1.200 mm

Oak solid wood flooring

21 x 140 / 180 mm

Hungarian Point 45°/ 60°/ 66,5°

Oak solid wood

21 x 100 x 600 / 700 mm

21 x 120 x 1.000 mm

21 x 140 x 600 mm

Herringbone 90°

Oak solid wood, left/right strips

21 x 100 x 600 / 700 mm

21 x 120 x 1.000 mm

21 x 140 x 600 mm

Lavandel

Raven

Ombra

Aurora

Igneus

Nebula

Pan Blanco

Paedor

Arena

Jugland

Genima

Iris

Infernum

Nachta

Infiol

Dairo

Ola Blanca

Himlen

Fiora

Significa

Corsola

Aria

Aurora

Corsola

Aria

Igneus

Significa

Infiol

Raven

Arena

Infiol

Corsola

Infiol

Lavendel