54041-Casa-Energy-Cabrillo-Oak2-Rustic

Casa Energy 4V

Casa Energy 4V – dysheme të laminuara të papërshkueshme nga uji me klasë konsumimi AC5 dhe një garanci 25-vjeçare. Struktura që imiton dru, përfundimi i saktë dhe shumë modele e bëjnë atë një dysheme që do të kënaqeni për vite me rradhë.

Rezistencë 24 orëshe ndaj ujit.

Derdhja, derdhja, përmbytja nuk duhet të jenë më problem. Dyshemetë rezistente ndaj ujit të Classen janë rezistente ndaj ujit në këmbë për 24 orë.

Parametrat teknikë

classen

Specifikimi

Përmasat
192 x 1285 mm
Trashësia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura Dru
V-groove Po

Specifikimi

Rezistencë ndaj ujit 24h
Po
Nyje e ngopur
Po
Rezistenca ndaj gërvishtjeve
LLT anti scratch
Karakteristikat anti-statike
LLT anti scratch
Certifikatë Blue Angel
Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc Aqua Protect
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,973 sq. m
Paleta 94.704 sq. m

Dizajnet