Vogue 4V

Ky është një koleksion i karakterizuar nga rezistencë ndaj konsumit të klasit të lartë – AC5 dhe trashësia e bordit, e cila është më e larta në këtë klasë – 12 mm. Këta faktorë bëjnë që dyshemeja t’u shërbejë përdoruesve të saj për shumë vite. Zelli i ekzekutimit me siguri do të ndikojë në qëndrueshmërinë e dyshemeve. Një gamë e gjerë e dekoreve do të lejojë të përmbushë edhe shijet më të sofistikuara. Gjerësia e bordit është një avantazh shtesë – bordet e ngushta zgjerojnë vizualisht dhomën.

(W) – Struktura e drurit / (S) – Struktura Syncho

Parametrat teknike

classen

Specifikimi

Përmasat
160 x 1286 mm
Trashësia
10 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë
33
Struktura sinkro
Pjerrësia Yes
Antistatike Yes
Isowaxx Yes

Montimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Kati ngrohja e sistemit të instalimit
Megaloc
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në strehimin e banorëve
30
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,646 sq m

Dizajnet