hks_1835_floor_eiche_massiv_diele

HKS floor

Dyshemetë tona prej druri të ngurtë janë bërë nga një copë druri dhe ato kanë gjuhë dhe brazdë në të katër anët. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e drurëve të fortë me ngjyra ose të shumëllojshme ose drurë të butë. Trashësia është 19/20 mm në varësi të llojit të drurit. Ne gjithashtu ofrojmë një dysheme për rinovimin e lisit me trashësi 15 mm.

20 x 120 / 140 / 160 / 180 / 200 mm

Vaj i bardhe

opak i bardhë i vajosur

hks_floor_stark_gerauechert_weiss_diele_500x986 (1)

i tymosur, vaj i bardhë

çokollatë e lyer me vaj

krehur, vaj i natyrshem

gri e erret e lyer me vaj