MIRE SE VINI NE

VIZION -

IMPEX

GARANCIA 10-33 VJET

Lider në fushën e Dyshemeve të Drurit dhe Dyshemeve të Plastifikuar në bashkëpunim me firmat më prestigjioze Evropiane në këtë fushë u ofron klientëve të saj produkte me cilësi të lartë si dhe garanci nga 10 deri në 33 vjet. Firma “VIZION IMPEX” ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve të kompanisë më të madhe në Evropë në prodhimin e petëzuar “CLASSEN GMHB.

20 VITE
EKSPERIENCE

MIRE SE VINI NE

VIZION -

IMPEX

GARANCI 10-33 VJET

Lider në fushën e Dyshemeve të Drurit dhe Dyshemeve të Plastifikuar në bashkëpunim me firmat më prestigjioze Evropiane në këtë fushë u ofron klientëve të saj produkte me cilësi të lartë si dhe garanci nga 10 deri në 33 vjet. Firma “VIZION IMPEX” ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve të kompanisë më të madhe në Evropë në prodhimin e petëzuar “CLASSEN GMHB.

20 YEARS
EXPERIENCE

PRODUKTET

Dyshemetë

Lloje të ndryshme parketesh sipas kërkesave të klientëve.

DYERT

Lloje të ndryshme të dyerve sipas kërkesave të klientëve.

AKSESORET

Lloje të ndryshme të aksesorëve sipas kërkesave të klientëve.

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne, na kontaktoni

Ndjeni përvojën profesionale