Cotage 3D

Ky është një koleksion i karakterizuar nga rezistencë ndaj konsumit të klasit të lartë – AC5 dhe trashësia e bordit, e cila është më e larta në këtë klasë – 12 mm. Këta faktorë bëjnë që dyshemeja t’u shërbejë përdoruesve të saj për shumë vite. Zelli i ekzekutimit me siguri do të ndikojë në qëndrueshmërinë e dyshemeve. Një gamë e gjerë e dekoreve do të lejojë të përmbushë edhe shijet më të sofistikuara. Gjerësia e bordit është një avantazh shtesë – bordet e ngushta zgjerojnë vizualisht dhomën.

(W) – Struktura e drurit / (S) – Struktura Syncho

Technical parameters

classen

Specifikimi

Përmasat
160 x 1286 mm
Trashësia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë
33
Struktura sinkron
Pjerrësia
Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
sistemi i montimit Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 2.057 sq m

Dizajnet