The Brush

Classic Brush petëzuar është një kërkesë e shkëlqyeshme për ata që pëlqejnë tekstura të pazakontës, por nuk janë të gatshme për të bërë karakteristikat teknike. Ky koleksion kombinon gjithçka!

(W) – / (S) Cilësia e shkëlqyeshme gjermane nuk lëshon kurrë askënd, dhe petëzimi i kësaj serie nuk bën të jetës një përjashtim. Trashësia e bordit është 8 mm, 33 klasa dhe forca, kamera 4-vjeçare, dhe gjithashtu sistemi i mbylljes Megalock do të bëjë shtrimin e laminatit “Classen The Brush” elementare

Paramtetrat teknike

classen

Specifikimi

Përmasat 193x 1286 mm
Trashesia 8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë
33
Struktura sinkron
Pjerrësia
Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garantimi në hapësirat e hapësirave publike
5
Pako 1.996sq m

Dizajnet