Forest

Forest

Fshatar & tradicional.

Forest përfaqëson dekore autentike prej druri me një strukturë të dukshme sipërfaqësore – duke sjellë ndjesinë origjinale dhe karakteristike të natyrës në shtëpinë tuaj. Zgjedhja e madhe e kokrrës dhe ngjyrave ju lejon të vendosni theksime specifike dhe të arrini kontraste klasike.

Parametrat teknike

Specifikimi

Përmasat 1290 x 203 mm
Trashësia 4,5 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
34
Struktura Sealtec
V-groove Po

CERAMIN® Specifikim

I papërshkueshëm nga uji
Po
PCV falas Po
Certifikatë Blue Angel
Po
Rezistencë e lartë ndaj zjarrit
Bfl -S1
Sealtec Plus Po
Reduktimi i zhurmës
Po
UV rezistent Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Të dhënat e Garancisë / Logjistikës

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 2,356 sq. m
Paleta 113.088sq. m

Dizajnet