ambience1

Ambience 4V

Ajo që është e përjetshme është gjithmonë në modë. Fustan i vogël i zi, këmishë e bardhë, xhaketë. Modës Klasike. Elegance. Kjo është seria Ambient 4V. Gjithmonë me një ton të mirë. Përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo dhomë, ndërsa pasqyron në mënyrë unike edhe karakterin e tij individual. Krijon një gjendje shpirtërore unike, thekson atmosferën e brendshme dhe sa i përket ngjyrave të disponueshme – pra, në fakt është një trazirë ngjyrash. Fuqia dhe sekreti i serisë Ambient 4V nuk është vetëm një strukturë sinkrone apo dekore mbresëlënëse, por mbi të gjitha është një përkufizim i stilit
.

Rezistencë 24 orëshe ndaj ujit.

Derdhja, derdhja, përmbytja nuk duhet të jenë më problem. Dyshemetë rezistente ndaj ujit të Classen janë rezistente ndaj ujit në këmbë për 24 orë.

Parametrat teknike

classen

Parametrat

Përmasat
158 x 1285 mm
Trashësia
10 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura Sinkro
V-groove Po

Specifikimi

Rezistencë ndaj ujit 24h
Po
Nyje e ngopur
Po
Rezistenca ndaj gërvishtjeve
LLT anti scratch
Karakteristikat anti-statike
Po
Certifikatë Blue Angel
Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc Aqua Protect
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Warranty / Logistics data

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,624 sq. m
Paleta 81.2sq. m

Dizajnet