skyline

Skyline

Moderne dhe e gjallë

Moderne dhe mbresëlënëse si ndërtesat shumëkatëshe në një qytet, dekoret prej druri me format të madh nga koleksioni Skyline përfaqësojnë jetesën bashkëkohore. Formati i posaçëm i bordit rezulton në një model elegant shtrimi dhe një ambient krejt të ri.

Paramaetrat Teknike

Specifikimi

Përmasat 1800 x 246 mm
Trashësia
4,5 mm
Klasa e konsumimit
AC6
Kategoria e shërbimit
34
Struktura Sealtec
V-groove Po

CERAMIN® Specifikimi

I papërshkueshëm nga uji
Po
PCV falas Po
Certifikatë Blue Angel
Po
Rezistencë e lartë ndaj zjarrit
Bfl -S1
Sealtec Plus Po
Reduktimi i zhurmës
Po
UV rezistent Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 3,100 sq. m
Paleta 120,90 sq. m

Dizajnet