img1

Expedition 4V

Vëmendje ndaj detajeve dhe përfundimit me një përpjekje të njëkohshme për të ndaluar kalimin e kohës, të theksuar nga ngjyra të nënshtruara dhe delikate vetëm në një fund mat, duke rizbuluar atë që është nën këmbët tona. Vlen t’i kushtohet vëmendje, ia vlen ta zbulosh çdo ditë. Zbuloni atë!
Rezistencë 24 orëshe ndaj ujit.
Derdhja, derdhja, përmbytja nuk duhet të jenë më problem. Dyshemetë rezistente ndaj ujit të Classen janë rezistente ndaj ujit në këmbë për 24 orë.

Parametrat teknike

classen

Parametrat

Përmasat
192 x 1285 mm
Trashësia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura dru
V-groove Po

Specifikimi

Rezistencë ndaj ujit 24h
Po
Nyje e ngopur
Po
Rezistenca ndaj gërvishtjeve
LLT anti scratch
Karakteristikat anti-statike
LLT anti static
Certifikatë Blue Angel
Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc Aqua Protect
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,973 sq. m
Paleta 94.704sq. m

Dizajnet