Harmonia Forte

Koleksioni Harmony Forte dallohet nga gjerësia e bordit, 282 mm. Ky opsion është oferta më e mirë për dhoma te bollshme dhe të hapura. Variantet interesante të ngjyrave bëjnë që dyshemetë t’i japin secilës brendshme një karakter unik, duke sjellë kështu elegancën dhe bukurinë e tyre.

Parametrat teknike

classen

Specifikime

Përmasat
160 x 1286 mm
Trashësia 8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e perdorimit 33
Struktura dru
Pjerrësia
Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomanduar per hapesira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako
2.176 sq m

Dizajnet