vision

Vision 4V

Thuhet se brendësia e shtëpisë sonë pasqyron natyrën tonë. Kjo është arsyeja pse ne kishim një vizion të caktuar. Një vizion i brendshëm që do të pasqyrojë jo vetëm origjinalitetin, strukturën e pasur, por edhe egërsinë dhe paparashikueshmërinë. Ne po kërkonim frymëzim në natyrë, por shkuam një hap më tej në mënyrë që të arrijmë sinkronizmin e plotë, të ruajmë origjinalitetin e saj dhe të përcjellim me besnikëri karakterin e tij. Fryti i kërkimit tonë dhe në të njëjtën kohë një përgjigje ndaj kërkesave të larta të paraqitura nga natyra janë produktet nga linja Vision 4V.

Rezistencë 24 orëshe ndaj ujit.

Derdhja, derdhja, përmbytja nuk duhet të jenë më problem. Dyshemetë rezistente ndaj ujit të Classen janë rezistente ndaj ujit në këmbë për 24 orë.

Parametrat teknike

classen

Parametrat

Përmasat
192 x 1285 mm
Trashësia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura Sinkro
V-groove Po

Specifikimi

Rezistencë ndaj ujit 24h
Yes
Nyje e ngopur
Yes
Rezistenca ndaj gërvishtjeve
LLT anti scratch
Karakteristikat anti-statike
LLT anti static
Certifikatë Blue Angel
Yes

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc Aqua Protect
Rekomandohet për ndërtimin e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,973 sq. m
Paleta 94.704sq. m

Dizajnet