Story 4V

Një koleksion i petëzuar për përdorim banesor. Cilat janë mbulesat e dyshemesë me cilësi të lartë. Dërrasat e gjera me trashësi dërrasash 12 mm i bëjnë dyshemetë të forta dhe të qëndrueshme. Petëzuar në përdorimin e shkallës 33. Cilësia e theksuar e drurit natyror dhe modeli me saktësi të lartë që ndjek strukturën e drurit duken shkëlqyeshëm nga brenda në një papafingo dhe stil vendi. Falë sistemit të kyçjes së markës Megalock, disqet mund të montohen lehtë dhe shpejt.

Parametrat teknike

classen

Specifikimi

Përmasat 193 x 1286 mm
Trashësia
12 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë 33
Struktura sinkron
V-groove Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Nxehtësia në dysheme
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci për hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 1,496sq m

Dizajnet