Chateau

Chateau Parket janë të kënaqur të lëshojnë koleksionin e tyre të ri të mikpritjes së dyshemeve prej druri të frymëzuar nga monumentet Historike brenda Londrës. Ky koleksion përfshin një gamë eklektike, të udhëhequr nga trendi, të të gjitha materialeve FSC me një përfundim marke të re vaji komerciale për t’i dhënë dyshemesë jetëgjatësinë e frymëzimit të tij. Puna jonë e përjetshme për të buruar lëndë të parë me cilësi më të mirë dhe për t’i kombinuar ato me aftësi të jashtëzakonshme prodhuese e mbledh këtë koleksion së bashku.

Parametrat teknike

classen

Specifikimi

Përmasat 243 x 1286 mm
Trashësia 10 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura Dru
V-groove Jo
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 2,176 sq m

Dizajnet