Loft 4V

Loft është një koleksion me ngjyra të ndryshme dhe interesante, si mozaikë, dekore. Ata do t’i japin brendshme një pamje të bukur dhe unike. Dekoret në një bord të gjerë – koleksioni Loft – mund të jenë një alternativë ndaj parketit tradicional. Dyshemetë pastrohen lehtë dhe përdorimi i tyre në ambiente të brendshme i bën unike. Kjo është një ofertë e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë zgjidhje inovative për ambientet e tyre të brendshme.

Parametrat teknike

classen

Specifikimi

Përmasat 160-243 x 1286 mm
Trashësia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë
33
Struktura Dru
V-groove Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
§Sisitemi i montimit Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 2,057 sq m

Dizajnet