Legend 4V

Skajet e bluara, dekoret e lisit dhe një strukturë me një rregullim të dukshëm të grurit i bëjnë panelet të duken shumë të natyrshme pas shtrimit. Falë klasës shumë të lartë të konsumimit, dyshemeja do të shërbejë për shumë vite.

Parametrat teknike

classen

Vetite

Përmasat
160 x 1286 mm
Trashesia
8 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e perdorimit
33
Struktura
sinkron
Pjerresia
Po
Antistatike
Po
Isowaxx
Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për hapësirën publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
25
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 2,057 sq m
Paleta 102.85 sq m

Dizajnet