Mystery 4V

Mystery 4V – dysheme të laminuara të papërshkueshme nga uji me klasë konsumimi AC5, strukturë druri dhe një garanci 25-vjeçare.

Rezistencë 24 orëshe ndaj ujit.
Derdhja, derdhja, përmbytja nuk duhet të jenë më problem. Dyshemetë rezistente ndaj ujit të Classen janë rezistente ndaj ujit në këmbë për 24 orë.

Parametrat Teknike

classen

Specifikimi

Përmasat
158 x 1286 mm
Trashësia 10 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Kategoria e shërbimit
33
Struktura Dru
V-groove Po

Specifikim

Rezistencë ndaj ujit 24h
Po
Nyje e ngopur
Po
Rezistenca ndaj gërvishtjeve
LLT anti scratch
Karakteristikat anti-statike
Po
Certifikatë Blue Angel
Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc Aqua Protect
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 1,624 sq. m
Paleta 81.2 sq. m

Dizajnet