Trip 4V

Koleksioni TRIP 4V karakterizohet nga një kombinim i strukturës sinkrone dhe të dorëzuar, në sajë të së cilës ndryshimi midis një druri të vërtetë prej druri dhe një paneli është pothuajse i padukshëm.
Koleksioni Trip 4V u drejtohet njerëzve me kërkesa të larta estetike dhe qëndrueshmërie.

Parametrat teknike

classen

Specifikimet

Përmasat
160 x 1286 mm
Trashësia
10 mm
Klasa e konsumimit
AC5
Klasa e përdorshmërisë
33
Struktura synchronous
Pjerrësia
Po
Antistatike Po
Isowaxx Po

Montimi

Shtrirja pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për hapësira publike
Po

Garancia / Të dhëna logjistike

Garanci në hapësirat e banimit
30
Garancia në hapësirat publike
5
Pako 1,646 sq m

Dizajnet