Vizion Impex

Kompania “VIZION IMPEX” e themeluar në 2001, në bashkëpunim me firmat më prestigjioze Evropiane në këtë fushë, u ofron klientëve të saj produkte me cilësi të lartë si dhe garanci nga 15 deri në 35 vjet. Firma “VIZION IMPEX” ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve të kompanisë më të madhe gjermane në Evropë, në prodhimin e laminateve “CLASSEN GMHB”.

Vizion Impex

Kompania “VIZION IMPEX” e themeluar në 2001, në bashkëpunim me firmat më prestigjioze Evropiane në këtë fushë, u ofron klientëve të saj produkte me cilësi të lartë si dhe garanci nga 15 deri në 35 vjet. Firma “VIZION IMPEX” ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve të kompanisë më të madhe gjermane në Evropë, në prodhimin e laminateve “CLASSEN GMHB”.

Tani i konsoliduar si lider në fushën e tregtisë së parketit, ka përvojë 17 vjeçare në:

Tregtimi i Laminateve Cilësore {AC5 / KL33} dhe Dyshemeve / Inxhinierisë së Druve

Bashkëpunime serioze dhe profesionale në realizimin e investimeve në fushën e dekorimit të brendshëm ose ndërtimit, të tilla si vila komplekse, qendra tregtare etj.

 

135/5000
Kompania ofron bashkëpunim serioz edhe në shërbimin e montimit të stafit profesional me mbi 30 të punësuar në rastin e projeksioneve intensive

Përzgjedhja e produkteve të duhura me cilësi maksimale, produkte cilësore gjermane për të realizuar Investime të Vlefshme ndër vite.

Kompania "Vision Impex" ofron produktet dhe shërbimet e mëposhtme:

Misioni

Yne 

Të sigurojë një standard të lartë të produkteve dhe shërbimeve për ata konsumatorë që vlerësojnë dhe gjejnë kënaqësi në mjedisin e tyre.

Përvoja në këtë fushë, duke ofruar produkte cilësore dhe vizioni për të mbajtur emrin e saj ka bërë që kjo firmë të arrijë majat në fushën e tregtimit të këtyre produkteve. Për vite ne kemi qenë ndër më të mirët me këtë treg produktesh dhe shërbimesh dhe synojmë të qëndrojmë për një kohë të gjatë. Kompania “Vizion Impex” prezanton produktet e saj në sallë ekspozite me adresa në Qendrën Tregtare “Casa Italia” / Tiranë.

Kjo sallë ekspozite, rreth 700 m2, është konceptuar si një ekspozitë për të prezantuar produktet në mënyrën më të këndshme dhe bashkëkohore, duke ofruar mbi 100 dekore dyshemeje të petëzuar ose dysheme druri të rralla “specie druri” 3 dërrasa strukturore, përbërës me cilësi multistrad. Në këto kategori dominojnë stilet e reja të propozuara nga dizajnerët evropianë.