LANDSCAPE

Landscape

E ftohtë dhe misterioze.

Dekoret e pllakave prej guri me cilësi të lartë të koleksionit Landscape kombinojnë vetitë më të mira të pllakave të gurit dhe dyshemeve të dizajnit në një produkt të veshur dhe autentik. Të përshtatshme për t’u hedhur dhe me një pamje autentike, ato garantojnë një efekt inovativ kudo që vendosen.

Parametrat teknike

Specifikimi

Përmasat 638 x 310 mm
Trashësia 4,5 mm
Klasa e konsumimit
AC6
Kategoria e shërbimit
34
Struktura Sealtec
V-groove Po

CERAMIN® Specifikim

I papërshkueshëm nga uji
Po
PCV falas Po
Certifikatë Blue Angel
Po
Rezistencë e lartë ndaj zjarrit
Bfl -S1
Sealtec Plus Yes
Reduktimi i zhurmës
Po
UV rezistent Po

Instalimi

Instalim pa ngjitës
Po
Ngrohja e dyshemesë
Po
Sistemi i montimit
Megaloc
Rekomandohet për ndërtesat e shërbimeve publike
Po

Garanci / Të dhëna logjistike

Garancia e dhënë në banesat rezidenciale
25
Garancia e dhënë në ndërtesat e shërbimeve publike
5
Pako 2,373 sq. m
Paleta 104.412 sq. m

Dizajnet